25 mei 2024

Vikendi: De nieuwe PUBG map nu beschikbaar op consoles!

Op PC en iOS/Android is de map al een maandje uit, maar nu is het tijd voor de nieuwe PUBG map naar de PS4/ Xbox One te genereren!

Vikendi, zoals de map heet, is een 6×6 gebied vol met sneeuw en toffe dorpjes. De map zorgt voor de nodige actie door het kleinschalige gebied waarin je zal spelen. Het is kleiner dan beiden Erangel en Miramar, maar wel groter dan Sanhok (4×4). Vikendi brengt een aantal toffe veranderingen met zich mee, buiten alleen een sneeuwgebied waar veel fans al maanden om zeurde.
PUBG Vikendi Map
Vikendi komt met een exclusieve vehicle, ook wel bekend als de sneeuwmobiel. Je kan hier net als bij motoren met twee mensen op gaan zitten en door de map heen crossen. Op sneeuw gaat de sneeuwmobiel aardig rap, op andere soorten grond werkt dit iets minder mobiel. PUBG Corp. voegt ook twee nieuwe wapens toe; de G36C en de Skorpion.
Net als de battle-pass bij Fortnite, heeft PUBG de Vikendi Survivor Pass toegevoegd. Deze pass werkt zo ongeveer hetzelfde als die van Fortnite. Je krijgt iedere week uitdagingen, gedurende een looptijd van 10 weken. Door het levelen van die overlevers pass speel je cosmetische items vrij om jouw personage uit te breiden!
Buiten dat voegt de update natuurlijk ook tweaks en fixes toe! Wat vind jij van deze nieuwe map in combinatie met alle extraatjes? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →