30 mei 2024

Life is Strange 2 vandaag beschikbaar met nieuwe trailer

De tweede aflevering van het tweede seizoen in de adventure game serie Life is Strange is vanaf vandaag beschikbaar. Deze is uitgekomen voor Xbox One, PlayStation 4 en Steam. Ontwikkelaar Dontnod heeft tevens een nieuwe trailer uitgebracht.

In Life is Strange 2 speel je als Sean Diaz die samen met zijn broertje Daniel op de vlucht is van de politie. De game speelt zich drie jaar later af dan het origineel. De eerste aflevering kwam uit in september vorig jaar. Drie maanden eerder zagen we de release van The Awesome Adventures of Captain Spirit. Deze proloog dient als demo voor Life is Strange seizoen 2. In deze proloog speel je als het broertje Daniel. The Awesome Adventures of Captain Spirit is gratis te downloaden. De keuzes die de speler hierin maakt dragen over naar seizoen 2.
Samen met de release van vandaag is er ook een nieuwe trailer uitgebracht. Deze kun je hier bekijken:

Life is Strange 2 is het volwaardige vervolg op de succesvolle game uit 2015. Ondanks dat het een vervolg is speel je een andere rol dan in het eerste seizoen. Eind 2017 zagen we al een prequel waarin je Chloe Price speelt, de vriendin van de hoofdrolspeelster Max uit de eerste game. Deze speelt zich drie jaar eerder af. Before the Storm is wel door Square Enix uitgegeven, maar door een andere ontwikkelaar, Deck Nine, gemaakt.
De oorspronkelijke trailer kun je hier bekijken:

life is strange 2

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →