7 december 2023

Destiny 2 introduceert exotic weapon Thorn

Bungie heeft een nieuw event klaarstaan voor alle Destiny 2 spelers met een annual pass. Met een nieuw event komt natuurlijk ook oude loot.. nouja nieuwe oude loot bij kijken. Iets waarvan de Destiny community zal smullen.

Nu veel fans al staan te popelen om The Last Word, een exotic hand cannon uit Destiny 1, teased Bungie nu ook de legendarische gun genaamd Thorn.
Bungie heeft een trailer gereleased voor het nieuwe in-game event. Dit event draagt de naam The Draw en zal vanaf morgen beschikbaar worden voor iedereen die een annual pass heeft gekocht. De ontwikkelaar heeft al bevestigd dat de hand cannon The Last Word beschikbaar wordt in Destiny 2 met dit event. Echter heeft Bungie in de laatste momenten van hun trailer ook elementen van de legendarische handcannon Thorn gestopt.


Destiny 1 spelers herkennen de Thorn uiteraard nog. Een wapen die een flink wat klappen uitdeelde tegen monsters maar ook tegen spelers in de Crucible. Met zijn kogels die damage-over-time deden aan zijn slachtoffer was de Thorn een must-have. The Draw brengt de Thorn niet met zich mee; hiervoor moeten we even wachten tot Maart.