18 mei 2024

DreamWorks Dragons Dawn of New Riders vandaag beschikbaar

DreamWorks Dragons Dawn of New Riders vliegt vandaag naar de consoles.

Outright Games, BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Universal Games en Digital Platforms zijn verheugd om aan te kondigen dat DreamWorks Dragons Dawn of New Riders nu beschikbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.
De lancering valt samen met de release van DreamWorks Animation’s nieuwe film How To Train Your Dragon: The Hidden World in bioscopen in heel Europa.

De game is ontwikkeld door Climax Studios en vertelt een nieuw verhaal. Hetgeen speelt zich af in het populaire DreamWorks Dragons universum. Spelers gaan de lucht in in een epische strijd om de Drakensoort te redden van Eir. Eir is een vurige nieuwe vijand die vastbesloten is om alle draken te beheersen. Naast nieuwe vrienden Scribbler en Patch, zullen spelers spannende nieuwe locaties ontdekken en terugkeren naar oude plaatsen, vertrouwde personages ontmoeten en botsen met felle vijanden in dit geheel nieuwe actie-avontuur.

Belangrijkste kenmerken van DreamWorks Dragons Dawn of New Riders:

  • Een nieuw en authentiek verhaal: Help Scribbler om verloren herinneringen terug te vinden. En smeed een vriendschap met Patch, zijn unieke hybride draak
  • Epische gevechten: ontgrendel krachtige vaardigheden en neem het op tegen angstaanjagende vijanden
  • Ontdek grote nieuwe locaties: Vlieg naar bekende locaties. Maar ook naar nieuwe locaties, waaronder Havenholme, Valka’s Mountain en Blood Briar Island
  • Los puzzels op: Wissel tussen Scribbler en zijn draak Patch om obstakels te overwinnen

DreamWorks Dragons Dawn of New Riders is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Wil je deze game niet op een console spelen dan is DreamWorks Dragons Dawn of New Riders vanaf 15 februari digitaal verkrijgbaar voor pc.
Ga voor meer informatie over het spel en andere producten van Bandai Namco Entertainment Europe naar: de Bandai Namco Entertainment Website.