28 mei 2024

Nintendo Direct woensdagavond om 23:00

De geruchten zijn waar, want er komt een nieuwe Nintendo Direct aan. Deze zal heel snel plaats gaan vinden, namelijk over zo’n 29 uur vanaf nu. De Nieuwe Direct zal woensdagavond om 23:00 plaatsvinden.

Je kunt de Direct volgen via Youtube, of de Nintendo Direct website. De presentatie zal zo’n 35 minuten duren en staat volledig in het teken van de Switch games die binnenkort zullen gaan verschijnen.
https://youtu.be/9k0rZguK7EU
Onder andere Fire Emblem: Three Houses zal getoond worden tijdens de presentatie met gloednieuwe informatie. Aangezien dit een van de volgende grote Nintendo games zijn, mogen we een hoop informatie verwachten omtrent deze titel. We zagen dit al eerder tijdens een Nintendo Direct die heel erg diep inging op Xenoblade Chronicles 2.
Welke andere Nintendo Switch games er voorbij gaan komen zijn nog niet duidelijk. De Ubisoft Club pagina heeft eerder deze week per ongeluk getoond dat Assassin’s Creed 3: Liberation naar de Switch gaat komen. Waarschijnlijk zal de officiële aankondiging volgen tijdens de Direct presentatie.
Niet lang geleden verschenen er geruchten dat er SNES games zouden gaan verschijnen voor Nintendo Switch Online. Misschien dat we ook tijdens deze aflevering meer informatie krijgen hierover.
Wat het ook zal zijn, we zien het morgenavond om 23:00. Na de livestream kan je alles terug lezen bij ons op de website indien je niet live mee gaat kijken. Wat zie jij graag terug tijdens de Direct aflevering morgen? Welke SNES games zie jij het liefst verschijnen in de Online service?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →