14 april 2024

Black Ops 4's Operation Grand Heist voegt achtervolgingen toe

Call of Duty: Black Ops 4 krijgt een grote update, deze komt als eerst naar de Playstation 4. Wat brengt die update allemaal met zich mee denk je dan waarschijnlijk? Wij hebben de antwoorden!

Operation Grand Heist brengt de nieuwe Outrider Specialist, een nieuwe Blackout map genaamd Ghost Town en twee nieuwe multiplayer maps. Casino en Lockup komen samen met de nieuwe operator om de multiplayer omhoog te stampen! One in the Chamber en Hot Pursuit zijn twee nieuwe multplayer modi, deze worden dan ook in de trailer kort in de spotlight gezet.

Operation Grand Heist komt als allereerst naar de Playstation 4 op 19 februari. Alle andere platformen zullen helaas nog even moeten wachten. Er zullen weer veel double XP weekenden worden gehouden in combinatie met andere toffe evenementen! Black Ops 4 is misschien wel de meest diverse titel uit de reeks. De game is ambitieuzer dan ooit, wat de toekomst zal brengen voor Call of Duty is nog onbekend. Maar, het heden mag er wezen.
Voor degene die nog niet weten waar Black Ops 4 voor staat. Deze titel pakt het net iets anders aan dan de voorgaande Black Ops titels. De verhaal-missies zijn volledig uit de game gehaald en er zijn drie centrale multiplayer modi. De Zombies mode en de Multiplayer mode zijn voor de meesten wel bekend. Dit vierde Black Ops 4 voegde ook nog Blackout toe. Blackout is de allereerste Battle Royale mode voor de franchise.
bo4 operation grand heist
De game werd goed ontvangen, wat vond jij ervan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →