19 april 2024

The Division 2 krijgt een Technical Test op PC

Ubisoft gaat een Technical Test uitvoeren voor de PC-versie van Tom Clancy’s The Division 2. De Technical Test begint vandaag en eindigt morgen. De test is private en spelers kunnen alleen deelnemen als zij ervoor uitgenodigd worden.

Op 15 maart zal The Division 2 gereleased worden voor de PC, Xbox One en PS4. Tot die tijd is Ubisoft nog hard aan het werk met het testen en verbeteren van de game. De Private Beta is achter de rug en de feedback van deze Beta gaat gebruikt en getest worden in de volgende testfase, de Technical Test op de PC. Deze Technical Test is door Ubisoft beschreven op Reddit en zal vandaag beginnen. Jammer genoeg is de Technical Test private en wordt die alleen uitgevoerd op de PC. Om toegang te krijgen tot de Technical Test moet je een uitnodiging krijgen om deel te mogen nemen. De deelnemers van de Test worden random gekozen door Ubisoft en zullen verspreid zijn over de hele wereld. De test eindigt morgen.

Open Beta

De Technical Test op de PC zal door Ubisoft gebruikt worden om nog enkele technische problemen uit The Division 2 te halen, zodat de game zo goed mogelijk gespeeld kan worden tijdens de Open Beta. De Open Beta zal plaatsvinden tussen 1 en 4 maart. Voor meer informatie over de Open Beta kun je terecht op de website van The Division.