30 mei 2024

Capcom heeft nieuwe DLC voor Street Fighter V

Capcom heeft weer nieuwe items toegevoegd aan hun digital store betreft Street Fighter V. Het gaat om de Arcade Edition DLC die ook in het thema staat van de Capcom Pro Tour.

De downloadable content die beschikbaar wordt gemaakt voor Street Fighter V zal bestaan uit meerdere items. Zo zal de speler een nieuw kostuum voor Kage zowel als Sage kunnen kopen voor ieder €6,-. Ook zal er een nieuwe arena beschikbaar komen met de naam “The Ring of Justice” voor €10,-.
Alle items hierboven genoemd zijn los verkrijgbaar, ook kun je alle drie de downloads krijgen in de “Capcom Pro Tour Premier 2019 Premier Pass”. Het prijskaartje dat hieraan vast zit is €20, zo kun je nog enigszins je geld besparen als je alle drie de items wilt hebben. Haal je de Season Pass dan zul je nog een aantal extra items krijgen, zoals een Champion’s Choice kostuum, nieuwe kleuren voor alle speelbare characters en 10,000 Fight Money.
Deze extra DLC zal beschikbaar worden vanaf 26 Februari 2019. Het geld dat opgeleverd wordt door de DLC gaat rechtstreeks de prijzenpot in.