14 april 2024

Ni No Kuni II tweede DLC onthuld

Level-5 heeft vandaag de tweede DLC pack voor de JRPG Ni No Kuni II: Revenant Kingdom onthuld. Vanuit het Japans vertaald draagt de DLC de naam The Wizard’s Book. De DLC belooft een groot geheim achter de wereld in de game te onthullen.
De nieuwe story content zal dan ook toegankelijk zijn zodra een speler chapter 5 bereikt. Spelers hoeven de eerste DLC niet in hun bezit te hebben om de aankomende pack te spelen.
Evan krijgt geruchten te horen over een konijn dat voorkomt in een droom. Spelers die de eerste game in de serie hebben gespeeld zullen het konijn herkennen. Het konijn gebruikt de naam “The Conductor” en draagt een tuxedo. Daarnaast zal een nieuwe story chapter verder inspelen op de backstory van een aantal karakters. De DLC zal een verbindende factor zijn tussen de eerste Ni No Kuni game en het verhaal van Evan in het tweede deel.
Ni No Kuni 2 DLC
De Labyrinth dat in de eerste DLC uitkwam zal ook twee nieuwe opties krijgen. De Pandora Night battlefield zal de hoogste difficulty combat in een time attack jasje steken. Daarnaast zullen spelers die de uitdaging aangaan natuurlijk een aantal nieuwe beloningen krijgen.
De eerste DLC, The Lair of the Lost Lord, voegde meer dan 80 nieuwe wapens en armour pieces toe. Daarnaast bracht de expansion grote uitbreidingen aan het battle system. Spelers konden de Labyrinth verkennen om de wereld te verlossen van een eeuwen oud kwaad. Via poorten in de Rubbly Ruins konden spelers het Labyrinth in. Daar wacht de Prince of Wraiths.
De tweede DLC komt op 19 maart in Japan uit en zal omgerekend zo’n 13 dollar kosten. Wat dat gaat betekenen voor de release en prijs in de EU is nog niet bekend.
Ondertussen werkt Level-5 verder aan een film die gebaseerd zal zijn op de Ni No Kuni serie.