2 maart 2024

Pokémon Direct staat gepland voor woensdag 15:00

Morgen is het Pokémon Day en dit betekend groot nieuws voor alle Pokémon fans. Nintendo laat namelijk weten dat er een nieuwe Direct aflevering wordt uitgezonden op woensdag 27 februari. Deze aflevering staat volledig in het teken van Pokémon.

Waar we vorig jaar Pokémon Let’s Go Eevee/Pikachu ontvingen staat er dit jaar iets anders in de planning voor de Nintendo Switch. Het is geen geheim meer dat eind dit jaar een nieuwe game gaat verschijnen met de achtste generatie. Welk moment dan Pokémon Day is beter om deze nieuwe game eindelijk te gaan onthullen?
Eerder gingen de geruchte al de rondte dat de game King en Queen als subtitel zouden krijgen. Verschillende theorieën die deze geruchten versterken worden verspreid via het internet. Het Twitter kanaal van Pokémon is al sinds vorige week “af aan het tellen” naar morgen. Dit deden ze door elke dag een video van een regio uit de franchise te delen. Ze begonnen bij Kanto en het eindigt morgen op de achtste dag. Is dit het moment waarom generatie 8 wordt onthuld en we te zien krijgen hoe de nieuwe Switch game er uit gaat zien?
We zullen nog even moeten wachten. De Direct staat gepland voor 15:00 op woensdag 17 februari. Je kunt de aflevering kijken op de website of op het Youtube kanaal van Nintendo. Ben jij hyped voor de onthulling morgen? De aflevering zal in zijn totaliteit maar 7 minuten duren. Dat wordt een hoop informatie in een korte tijd, met hopelijk een gameplay trailer!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →