29 mei 2024

De gratis Playstation Plus games voor maart 2019

De lente laat zich voorzichtig zien en maart is nog maar net begonnen. Met het begin van maart krijgen we weer een aantal gratis games voor Playstation Plus leden. Met deze maand The Witness en Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Vanaf maart zullen er enkel alleen maar gratis games komen voor de Playstation 4. Vorige maand werd dit nieuws al bekend gemaakt tijdens de line-up van februari. Echter de games voor Playstation 3 en Vita die je voor maart hebt gehaald via Playstation Plus zullen wel in je bezit blijven zolang je lid blijft.

The Witness

Komende maand dus slechts twee games voor de Playstation Plus leden. The Witness is een first person puzzler game dat plaats vindt op een verlaten tropisch eiland. Op het eiland vindt je puzzels die aan één lopen in een netwerk van andere puzzels. Een prima spel om je grijze hersencellen weer is flink aan het werk te zetten.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Call of Duty is een welbekend shooter serie van Activision. Met Call of Duty: Modern Warfare Remastered, brengt Activision een klassieker terug in een HD jasje. Met één van de betere story campaigns is deze remaster met recht een leuke toevoeging aan je gratis Playstation Plus games bibliotheek.

Hieronder de lijst van februari 2019

De gratis Playstation Plus games van februari kan je nog tot vandaag in je bibliotheek zetten. Morgen kan je The Witness en Call of Duty: Modern Warfare Remastered downloaden en in je bibliotheek zetten. De Playstation 3 en Playstation Vita games van februari zijn nog beschikbaar tot 8 maart. Daarna zullen deze niet meer te krijgen zijn met de Playstation Plus abonnement.