Anthem is de oorzaak van PS4's die crashen

In de afgelopen dagen doken er verschillende berichten op van PS4-spelers, waarbij de console uit het niets crasht. De overeenkomende eigenschap tussen deze spelers is dat zij allemaal Anthem aan het spelen waren. Om deze reden doet EA nu onderzoek naar de oorzaak van de crashes.

Als je in de afgelopen dagen hebt meegemaakt dat je PS4 is gecrasht tijdens het spelen van Anthem ben je niet de enige. Meerdere PS4-spelers rapporteerden namelijk een crash van hun console tijdens het spelen van Anthem. EA heeft meegekregen dat meerdere spelers dit probleem ondervinden met hun spel en is daarom op onderzoek uitgegaan. Ze vragen spelers om hun crash report op te sturen, zodat ze zo snel mogelijk achter de oorzaak kunnen komen.


Anthem is op het moment ongeveer anderhalve week geleden uitgebracht. Het spel heeft niet de beste release van een AAA-titel en heeft een gemiddeld lage beoordeling op Metacritic. Een van de problemen in het spel zijn een hoop bugs en glitches. Hier komt nu bij dat de game de oorzaak is van consoles die crashen. Het onderzoek van EA moet afgewacht worden voor een mogelijke fix. Voor nieuwe informatie over dit probleem kun je de EA Help Twitterpagina bekijken.
Wil je weten wat wij van Anthem vinden? Bekijk dan hier onze review.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation