29 februari 2024

Only on Playstation – Exclusives trailer

Playstation staat onder andere bekend om haar exclusieve titels waarmee de console gigantisch is gaan uitpakken deze generatie. In de nieuwe “Only on Playstation” trailer zien we dan ook de meest recente games terugkomen.

Onder andere Horizon Zero Dawn, God of War, Ghost of Tsushima, Days Gone, Spider-Man en The Last of Us Part II worden getoond in de trailer. De trailer zegt eigenlijk niet heel erg veel. Behalve dat alle games die je te zien krijgt, enkel speelbaar zijn op PS4. De trailer vind een mooi balans tussen al uitgebrachte titels en titels die nog in ontwikkeling zijn. Een subtiele herinnering dat enkele van deze top titels nu al speelbaar zijn.
God of War, Horizon Zero Dawn en Spider-Man zijn tot nu toe al keiharde aanraders voor de Playstation 4. Ongetwijfeld zullen de aankomende titels uit deze trailer dat ook worden. Days Gone verschijnt volgende maand al op 26 april. Ghost of Tsushima en The Last of Us Part II hebben nog geen release datum.
Heb je de drie al beschikbare titels uit de lijst nog niet gespeeld? Lees dan snel onze reviews om er achter te komen of deze titels iets voor jou zijn!

Toch zijn er ook een aantal toffe Playstation exclusives die ontbreken in de Only on Playstation trailer. Zo missen we bijvoorbeeld Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy. Maar ook Ratchet and Clank. Tot nu toe is ook Detroit: Become Human een Playstation 4 exclusive, maar deze zal binnenkort ook verschijnen op de PC. Net als voorgaande Quantic Dream titels.
Kijk volgende maand uit naar onze Days Gone review. Wat is jouw favoriete Playstation exclusive titel tot nu toe?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →