Esports: Defuse Kids wint BPL en gaan naar European Masters

Afgelopen weekend was het tijd voor de finale van de BPL(Benelux Premier League). Op het spel stond een ticket naar de European Masters op het spel. In de finale stonden Sector One en Defuse Kids, beide favorieten van het toernooi. Vorige week hebben jullie al hun weg naar de finale kunnen lezen. Hebben jullie die gemist klik dan hier.

Hoewel de uitslag op papier lijkt als een eenzijdige finale, waren de games dat absoluut niet. Tijdens de finale van de BPL waren beide teams zeer gewaagd aan elkaar. Het was goed te zien dat beide teams gemotiveerd waren om de finale te winnen. Defuse Kids en Sector One gaven beiden alles tijdens de drie games die gespeeld werden. In de eerste game begon Sector One goed. Early game werd gewonnen en ook in de mid game waren ze aan de winnende hand. Maar in de late game kwam Defuse Kids ijzersterk terug en won de game.
De tweede game was dan weer totaal in handen van Defuse Kids. Vanaf begin tot het eind domineerden Defuse Kids over Sector One. Even leek het erop dat Sector One er mentaal doorheen zat. Zo simpel walste Defuse Kids over ze heen in de tweede game. Derde game echter had Sector One zich herpakt. In de early game ging het lange tijd gelijk op. In de mid game zagen we vervolgens Sector One de game steeds meer naar zich toe trekken. Maar wederom was daar de sterke late game van Defuse Kids die de winst wist binnen te halen.
Vanaf 15 april kunnen we de Defuse Kids volgen op de European Masters. Hierin zullen ze het opnemen tegen de andere nummers één van heel Europa. Kan Defuse Kids het resultaat van Team Echo Zulu van vorig jaar verbeteren? Over twee weken gaan we daar achter komen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation