Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt eindelijk beelden

Star Wars Jedi: Fallen Order zal deze week voor het eerst getoond worden. Tot nu toe weten we weinig over de game. Respawn sprak er tijdens de E3 2018 kort over maar liet eigenlijk niets zien.

Nu dat we in 2019 zitten en nog steeds niks van de game hebbben gezien is het dan eindelijk zover. Op 13 april zal tijdens de Star Wars Celebration de eerste gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order getoond zal worden. Wat we precies te zien krijgen is niet duidelijk. De informatie die tot nu toe bekend is van de nieuwe Respawn Star Wars game komt grotendeels voort uit leaks waarvan we dus ook niet weten hoe correct de informatie is.
star wars jedi fallen order

Op de Star Wars Celebration website werd de reveal panel voor de game al bekend gemaakt. De panel zal gestreamed worden via de EA Star Wars Twitch page. Tijdens de stream zullen zowel Vince Zampella als Stig Asmussen van Respawn Entertainment over de game en het verhaal met Lucasfilm bespreken. Gezien dat de stream ongeveer een uur zal duren, verwachten we veel nieuwe informatie over de game.

EA heeft intussen een teaser in de vorm van een afbeelding met het logo van de game laten zien.

Tijdens de aankondiging van de game werd al bekend dat deze in het vakantie seizoen van 2019 uit zou komen. EA bevestigde dat dit in de herfst van 2019 zou zijn. Volgens een aantal leaks gaat het om November. In begin 2019 was Respawn echter nog op zoek naar level designers voor de game.

Jedi: Fallen Order zou afspelen na de gebeurtenissen in Episode III. Het zou gaan om een overlevende Padawan die in een moeilijke tijd. De jedi’s worden opgejaagd door de Empire na een order 66 policy. Volgens de leak achter deze details zou de hoofdpersoon in de game Cal heten. In hoeverre deze leak betrouwbaar is weten we niet.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation