26 mei 2024

Star Wars Episode IX teaser uitgekomen

Zojuist is de trailer voor het negende deel uit de Star Wars saga uitgekomen. De film zal de naam “The Rise of Skywalker” dragen.

De trailer is uitgebracht tijdens Star Wars Celebration in Chicago. Dit is, zoals de naam al zegt, een viering van alles Star Wars. Het evenement wordt sinds 1999 gehouden, in de meeste gevallen om een nieuwe film te promoten. Deze 13e editie wordt dan ook gehouden om de release van Episode IX te promoten. Hieronder kun je de trailer van The Rise of Skywalker bekijken.

In de trailer zien we een aantal vertrouwde gezichten. We horen een voice-over van Luke (Mark Hamill). Ook zien we een shot van Lando Calrissian (Billy Dee Williams) met Chewbacca in de Millennium Falcon. Als laatste zien we Leia Organa (Carrie Fisher) die een emotionele knuffel aan Rey geeft. Fisher is overleden kort nadat de opnames voor Episode XIII waren voltooid. Ze zal in de film verschijnen met ongebruikte opnames van The Force Awakens. Vervolgens zien we een deel van de Death Star, vermoedelijk op Yavin IV, en aan het einde van de trailer horen we het gelach van Emperor Palpatine.
The Rise of Skywalker staat gepland voor 20 december 2019.
Jedi Fallen Order geleaked

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →