27 februari 2024

Assassin’s Creed Odyssey: The Fate of Atlantis episode 1 is nu uit

Fields of Elysium, de eerste episode van het tweede verhaal na de lancering van Assassin’s Creed Odyssey, The Fate of Atlantis, is nu beschikbaar op alle platforms.

Tijdens Fields of Elysium zullen spelers hun odyssee in het Griekse leven na de dood voortzetten om de grote mysteries in de oude rijken van de goden bloot te leggen.

Fields of Elysium introduceert spelers in het paradijs van Elysium, een wereld van weelderige groei en geen conflict, geregeerd door de godin Persephone. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, onthullen spelers sinistere geheimen terwijl ze proberen de macht van de Staff of Hermes te ontgrendelen om een ​​uitweg uit Elysium te vinden. Tijdens het helpen van Hermes, Persephone’s vriend Hekate, en de menselijke Adonis, zullen spelers de ware aard van Elysium onthullen als het onvermijdelijk afdaalt in burgeroorlog.

Hunter, Warrior en Assassin

Elk van de drie episodes van The Fate of Atlantis introduceert nieuwe ability enhancements met betrekking tot de drie takken van de skill tree. In deze eerste episode ontdekken spelers vier nieuwe vaardigheidsuitbreidingen, waaronder:

  • Ares Bull Charge: hoort bij de Warrior tak van de skill tree. Deze ability enhancement roept een projectiel op dat de vorm aanneemt van een aanvallende stier. Het projectiel slaat elke vijand neer die het raakt en doorboort.
  • Ares Madness: Ook onderdeel van de Warrior tak van de skill tree. Met Ares Madness kunnen spelers een nieuwe vechtset hebben die hun vijanden voor een korte periode overmeestert.
  • Might of Artemis: Deze hoort bij de Hunter tak van de skill tree. Wanneer vijanden geraakt worden door stun. Dan krijgen ze automatisch kritieke schade bij elke volgende melee aanval gedurende de stun.
  • Kronos Time Warp: onderdeel van de Assassin tak van de skill tree. Deze ability zorgt ervoor dat elk head shot extra slow-down tijd en hogere schade geeft.