25 mei 2024

[SPOILERS] De nieuwe Spider-Man: Far From Home trailer

Onze lieve Tom Holland neem wederom de rol van onze friendly neighbourhood Spider-Man op zich in dit alweer tweede deel. Eerder dit jaar kregen we al een spoiler vrije trailer te zien. Nu lijkt het erop dat er een eerste officiële volwaardige trailer uitgebracht is geworden. LET OP, spoilers vanaf hier!

Op 5 juli is het zover! Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson en nog veel meer bekende Marvel acteurs zullen hun krachten combineren om de legacy van Tony Stark voort te zetten in Spider-Man: Far From Home. Onze vriend Peter Parker, ook wel Spider-Man, neemt het op tegen een boel nooit eerder vertoonde vijanden. Bekijk hier beneden de eerste trailer. Trouwens, het is wel frappant hoe ze uitgerekend Tom Holland een spoiler-waarschuwing laten geven aan het begin van de trailer… hmmmmm..?

Zo, dit zal Fase 3 een waardig eind geven en Fase 4 een goed startschot geven. In die vierde fase lijkt het erop dat de zogenoemde ‘Multiverse’ een groot onderwerp zal zijn. We krijgen onder andere een nieuwe Doctor Strange en een nieuwe Guardians of the Galaxy vol.3. Ook zal er een Black Widow film volgen! Verschillende MCU shows zullen verschijnen op de nieuwe Disney+ streaming dienst die eind dit jaar zal beginnen.
Op Disney+ zal onder andere een Loki show starten, evenals WandaVision en Falcon and the Winter Soldier. Terwijl release data langzaam uitrollen zal het meest in 2020 starten. Kijk jij er al naar uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →