Spider-Man: Far From Home trailer

Ein-de-lijk is het zover! We hebben een nieuwe trailer voor Spider-Man: Far From Home. De film zal in de zomer in de bioscoop verschijnen en zal een iets andere setting hebben dan het eerste deel.

Far From Home, zal, zoals de naam al zegt, zich afspelen in een plaats ver van thuis. Spider-Man gaat naar Europa. Tijdens zijn trip, waar hij denkt geen heldendaden te hoeven verrichten, zien we een aantal bekende figuren terugkeren.

In de trailer zien we onder andere Nick Fury en het gevaar waar Spider-Man het zal tegen opnemen. Daarnaast zien we dat Peter Parker opnieuw een andere suit aan zal trekken. Ook zien we een korte verschijning van Spider-Man Noir. Wat is zijn bijdrage aan deze nieuwe Marvel film?

Spider-Man: Far From Home zal deze zomer in de bioscoop verschijnen. De trailer geeft aan dat de film 5 juli zal gaan verschijnen. Voor ons in Europa zal dit misschien wel iets eerder kunnen zijn.

Kijk jij uit naar deze nieuwe film met Peter Parker in de hoofdrol, of zie je liever de nieuwe Avengers film? Wat gaat er met Thanos gebeuren en heeft deze nieuwe film iets te maken met de gebeurtenissen in Avengers: Endgame? Nog even geduld, in de zomer zullen we het zien!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek