Esports: Defuse Kids domineert ESL Benelux LoL

ESL Benelux League of Legends is inmiddels al drie weken bezig. Komende donderdag gaat de competitie over de helft van de group stage. Tijd om even bij te lezen over de stand van zaken. Acht teams strijden om de titel, maar er lijkt nu al een redelijk rangorde te ontstaan. Namelijk Defuse Kids gevolgd door de andere zeven teams.

Defuse Kids is ongekend sterk dit seizoen. Het getalenteerde team blijft game na game winnen en halen de ene titel na de andere binnen. Ondanks dat ze niet de knock out fase van EM wisten te halen, oogsten ze wel hoop lof van andere teams en casters. Nu ook weer in de ESL Benelux competitie domineert Defuse Kids de Benelux. Drie games gespeeld en drie games gewonnen. Defuse Kids evenaart bijna Team Echo Zulu van vorig jaar. Echter ziet Defuse Kids er nog beter uit.
Onder de absolute favoriet Defuse Kids, vinden we een cluster aan teams dat goed gewaagd zijn aan elkaar. Team Echo Zulu, Team Animals, Sector One en mCon Esports hebben elk twee van de drie games gewonnen. Drie van deze teams moeten nog tegen Defuse Kids spelen. Enkel Sector One heeft al gespeeld en verloren van Defuse Kids. Deze vier teams strijden om de plekken onder de nummer één. Komende week zien we het treffen van Sector One en mCon Esports. Wie bezorgt de ander zijn tweede verliesbeurt in de ESL Benelux?
Helemaal onder aan de ranglijst vinden we New Dynasty en Solwing. Beide teams wachten nog op hun eerste winst. New Dynasty verkeerd al een lange tijd aan de bodem van de competitie. Maar Solwing is het een verrassing. Het team stond echter bij de laatste editie van ESL Benelux nog in de finale. Dit jaar lijkt het erop dat het team niet opgewassen is tegen de gevestigde top teams.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation