7 december 2023

Netflix teased aankondiging voor E3

Tijdens de belangrijkste gaming-beurs dit jaar zal Netflix een eigen panel organiseren. Deze zal in het teken staan van Netflix IP’s die verschijnen als videogame. Als voorbeeld benoemen ze de Strangers Things game, maar zal er nog veel meer onderweg zijn.

“Bringing Your Favorite Shows to Life: Developing Netflix Originals into Video Games”, zo noemt de streaming dienst de panel die ze zullen gaan houden tijds E3 in Los Angeles dit jaar. Het bedrijf heeft verder nog geen details onthuld over wat we precies mogen verwachten. Het lijkt er op dat Netflix meer in hun eigendommen ziet dan slechts leuke films en series, maar graag wilt uitbreiden naar de videogame markt. Er is al een game van Stranger Things, maar er zullen dus nog meer bekende Netflix iconen verschijnen in videogames.
In een iets ongemakkelijke, zeer gescript Tweet-verkeer laten Netflix en E3 weten wat er gaat komen. Bekijk de serie Tweets hier beneden.


Welke bekende iconen uit de series of films van de streaming dienst zie jij graag verschijnen in een videogame? House of Cards The Videogame? De drugsbende oprollen in een Narcos game? We zullen nog even moeten wachten tot E3 van start gaat om er achter te komen. De beurs zal dinsdag 11 juni van start gaan, Vooraf mogen we eerst de nieuwe aankondigingen van veel grote studio’s aanschouwen tijdens de persconferenties. Zit jij dit jaar weer klaar?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →