5 februari 2023

Rage 2 Roadmap is uitgebracht door Bethesda

Rage 2 is vanaf vandaag speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bethesda laat het echter niet bij de gameplay die nu gespeeld kan worden. Ze hebben op hun website een roadmap uitgestippeld waarin je kunt lezen wanneer nieuwe content naar de game komt.

Rage 2 kan vanaf vandaag gespeeld worden. De game zit vol met content op het moment, maar vrees niet als je daarmee klaar bent. Bethesda heeft namelijk de roadmap van de game uitgebracht. In de roadmap krijgen we te zien wat voor plannen Bethesda heeft voor de content van Rage 2. We zien op de roadmap gedetailleerde content voor de maanden mei, juni, juli en augustus en daarna nog de content die tijdens de fall periode uitgebracht zal worden. In mei komen er bijvoorbeeld wasteland challenges, weapon skins en een world event. De wasteland challenges en weapon skins krijgen elke maand wat nieuwe varianten erbij en daarnaast bevat ook elke maand een world event. Je kunt dus nog wel even vooruit met de game.


De eerste grote expansion zal in augustus aan de game toegevoegd worden. De expansion heet Rise of the Ghosts. In de fall periode zal de tweede expansion gereleased worden. De expansions bevatten een nieuwe storyline, nieuwe tegenstanders, nieuwe wapens, nieuwe voertuigen en een nieuwe area op de map. De world events, wasteland challenges en sommige van de weapon skins zullen als gratis content toegevoegd worden. De overige weapon skins zullen waarschijnlijk als microtransactions verkocht worden en de expansions zijn sowieso betaalde onderdelen van de aankomende content.
Vorige week heeft Bethesda de officiële launch trailer van Rage 2 uitgebracht. Hieronder is deze nogmaals te zien voor iedereen die hem gemist heeft:

Rage 2 is vandaag uitgebracht op de PlayStation 4, Xbox One en PC.