GTA 5 verkoopt na 6 jaar nog fenomenaal goed

Grand Theft Auto V heeft wederom een grote mijlpaal bereikt op het gebied van all-round sales. Deze Rockstar Games over-de-top open-wereld RPG heeft nu 110 miljoen exemplaren verkocht!

GTA 5 laat dus zien dat een zes jaar oude game nog steeds nuttige updates en DLC kan krijgen en ook nog steeds nieuwe spelers aantrekt. Volgens de CEO verkoopt de game veel en veel beter dan dat zij ooit hadden kunnen anticiperen. Iedereen weet natuurlijk hoe geweldig goed Rockstar Games altijd wel zijn, maar GTA laat keer op keer zien dat dit vijfde deel de meest waardige is. De game sleept ook tot op heden nog meerdere prijzen binnen.
Het lopende succes van de game is grotendeels te danken aan de kwaliteit van de game, hij kreeg overal gewoon goede recensies en dat ondanks het feit dat laadtijden soms niet te harden waren. Het is een must-have titel voor ieder platform. Buiten dat krijgt de game nog regelmatig updates met nieuwe content, missies, voertuigen, wapens en kledij!

GTA 5 kwam origineel in 2013 uit voor op de Xbox 360 en verscheen een jaar later alweer op de PS4 en de Xbox One. Een Windows variant verscheen in 2015. Ondanks dat Red Dead Redemption 2 een hoge prioriteit is voor Rockstar, laten ze zien dat ze zelfs deze game nog lang willen laten leven! Mensen reageren op Reddit, YouTube en Twitter over hoe geweldig Rockstar is voor het levendig houden van een toch wel oude game.
Speel jij nog wel eens een potje GTA 5? Ondanks dat de game geen nieuwe story content krijgt bezoeken wij hem nog regelmatig op PC! Wat is jouw favoriete platform voor deze game? Ik bedoel, je kan een nachtclub kopen..

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation