23 april 2024

GTA 5 verkoopt na 6 jaar nog fenomenaal goed

Grand Theft Auto V heeft wederom een grote mijlpaal bereikt op het gebied van all-round sales. Deze Rockstar Games over-de-top open-wereld RPG heeft nu 110 miljoen exemplaren verkocht!

GTA 5 laat dus zien dat een zes jaar oude game nog steeds nuttige updates en DLC kan krijgen en ook nog steeds nieuwe spelers aantrekt. Volgens de CEO verkoopt de game veel en veel beter dan dat zij ooit hadden kunnen anticiperen. Iedereen weet natuurlijk hoe geweldig goed Rockstar Games altijd wel zijn, maar GTA laat keer op keer zien dat dit vijfde deel de meest waardige is. De game sleept ook tot op heden nog meerdere prijzen binnen.
Het lopende succes van de game is grotendeels te danken aan de kwaliteit van de game, hij kreeg overal gewoon goede recensies en dat ondanks het feit dat laadtijden soms niet te harden waren. Het is een must-have titel voor ieder platform. Buiten dat krijgt de game nog regelmatig updates met nieuwe content, missies, voertuigen, wapens en kledij!

GTA 5 kwam origineel in 2013 uit voor op de Xbox 360 en verscheen een jaar later alweer op de PS4 en de Xbox One. Een Windows variant verscheen in 2015. Ondanks dat Red Dead Redemption 2 een hoge prioriteit is voor Rockstar, laten ze zien dat ze zelfs deze game nog lang willen laten leven! Mensen reageren op Reddit, YouTube en Twitter over hoe geweldig Rockstar is voor het levendig houden van een toch wel oude game.
Speel jij nog wel eens een potje GTA 5? Ondanks dat de game geen nieuwe story content krijgt bezoeken wij hem nog regelmatig op PC! Wat is jouw favoriete platform voor deze game? Ik bedoel, je kan een nachtclub kopen..

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →