World of Warcraft Classic verschijnt 27 augustus

World of Warcraft keert na 15 jaar terug naar het begin in World of Warcraft Classsic. De zogenaamde “vanilla” versie van World of Warcraft zal gebaseerd zijn op de 2006 patch “Drums of War”.

Fans vroegen er om, en Blizzard heeft gehoor gegeven. Net als we hebben gezien bij RuneScape, de populaire MMO van Jagex, is er heel veel belangstelling naar een oudere versie van de game. Een versie van de game waar iedereen destijds verliefd op is geworden. Een versie met veel geschiedenis, ervaring en emotie. Al die oude herinneringen kunnen binnenkort weer opgehaald worden. Sterker nog, vanaf 15 mei kunnen spelers al beginnen met Classic door middel van gesloten beta tests.
Blizzard zal spelers uitnodigen met een actief lidmaatschap. In de zomer zullen er meer mogelijkheden zijn om aan de slag te gaan met Classic tijdens verschillende stress tests. Op 27 augustus begint het echte werk. Dan lanceert namelijk de volledige game. Deze zal volledig gratis zijn voor spelers met een lidmaatschap. De Classic versie hoeft niet los aangeschaft te worden, er is enkel een maandelijkse betaling vereist, zoals bij de huidige versie van World of Warcraft.
Indien je toch iets tastbaars wilt hebben zal Blizzard de World of Warcraft 15th Anniversary Collector’s Edition lanceren. Deze kan je vanaf nu al vooruitbestellen voor €99,99. Deze collector’s editie bevat het volgende:

  • Beeld van Ragnaros (26,16 cm hoog);
  • Een muismat van de Azeroth wereldkaart;
  • Een verzamel pin met het hoofd van Onyxia;
  • Iconische artwork;
  • Mounts voor de huidige versie van de game, voor zowel Horde als Alliance;
  • 30 dagen speeltijd

Packshot van CE
De verzamelaars editie zal vanaf 8 oktober verkrijgbaar zijn, maar is nu al vooruit te bestellen. De mounts zijn enkel beschikbaar voor de huidige WoW versie. Er waren namelijk nog geen vliegende mounts toen World of Warcraft verscheen in 2004. World of Warcraft Classic zal compleet heropgebouwd zijn zoals patch 1.12.0, Drums of War.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation