8 december 2023

Nightfall update voor Firewall Zero Hour 21 mei

De PS VR exclusive titel Firewall Zero Hour krijgt op 21 mei een grote update met de naam Operation: Nightfall waarin meer content vrij komt. Het zullen zowel in-game verbeteringen als content drops worden. De updates werden gevormd door community feedback.

Spelers die nog niet bekend zijn met de game moeten weten dat Firewall Zero Hour afspeelt in een wereld waarin informatie macht is. Het lekken van gevoelige data kan wereld leiders beinvloeden, overheden omver werpen en landen destabilizeren. In Operation: Nightfall gaat de strijd verder.
Spelers zullen met teamwork, strategie en een hele hoop uiteenlopende equipment loads tot hun beschikking de strijd aan moeten gaan om de gevoelige data te beschermen. Heel vernieuwend zal het echter niet zijn. Spelers zullen in teams spelen. Dat zal het aanvallende team, of het verdedigende team zijn.
Operation Nightfall zal veranderingen brengen aan het challenge system om deze meer betekenis te geven. Je contract handler zal je nieuwe missies geven. Daarmee zul je nieuwe beloningen kunnen winnen. Daarnaast zullen er een hoop nieuwe optional daily tasks komen.
Elke week komt er dan ook nog een missie voor alle free for all spelers. Met een Op-pass kunnen spelers nog meer extra content vrijspelen.
operation: Nightfall
Operation: Nightfall zal ook een nieuwe map, Hangar, toe voegen. Daarnaast dan ook nog een nieuwe contractor. Ruby. Zij zal de Thief ability introduceren. Daarmee kun je crypto van een vijandig lijk stelen. Hangar ligt in de buurt van een grote legerbasis met transport vliegtuigen. Deze map zal beschikbaar zijn voor alle spelers. Ruby, de contractor, zal voor Op-pass holders beschikbaar zijn. Zodra het huidige season voorbij is, zullen alle spelers van level 12 met 12,000 crypto de Thief skill ook kunnen gebruiken.
Naast deze toevoegingen komen er ook drie nieuwe wapens naar de game. Dat zullen de Richardson SG12, de Sarge en de Raptor worden. Deze zullen beschikbaar zijn na het voltooien van de overeenkomende weekly missions. Ten slotte komen er een hele hoop quality of life updates.