18 april 2024

Operation Dark Hours zal vanaf morgen speelbaar zijn

Ubisoft heeft aangekondigd dat Operation Dark Hours, de eerste acht speler raid in de franchise geschiedenis van Tom Clancy’s The Division, live zal gaan voor alle spelers van The Division 2 op 16 mei om 18:00.

Met Operation Dark Hours introduceert Ubisoft de moeilijkste van alle uitdagingen tot nu toe. Test het teamwork en het vermogen van de meest ervaren agenten die de World Tier 5 en het Tidal Basin hebben verslagen. De nieuwe raid zal agents naar Washington National Airport brengen. Gecontroleerd door de Black Tusks die het gebruiken om nog meer soldaten en voorraden binnen te vliegen. Het veroveren van de luchthaven zal een grote slag zijn voor hun activiteiten. Spelers zullen ontdekken dat de technologie die beschikbaar is voor de Black Tusk nog geavanceerder is dan waar ze tot nu toe mee te maken hebben gehad.

Spelers zullen het opnemen tegen de meest uitdagende eindbazen van de spellen tot nu toe. In een team van 8 spelers moeten agents nauw samenwerken om hun strategie uit te voeren. En om deze hardnekkige tegenstanders te overwinnen. De Raid zal spelers belonen met exclusieve buit, zoals nieuwe uitrustingen, een exotisch wapen en andere unieke beloningen.
Het eerste team dat Operation Dark Hours voltooit nadat het live is gegaan, zal voor altijd onsterfelijk worden gemaakt door de foto en namen van hun team in het Witte Huis van The Division 2 te laten zien, zodat alle spelers het kunnen zien. Alle andere spelers die Operation Dark Hours voltooien tussen 16 mei en 23 mei zullen een herdenkings armpatch ontvangen. De spelers die na die datums de raid voltooien Krijgen ook wat. Ze worden beloond met een clan banner icoon en een trofee in hun clan ruimte.
Fans kunnen “Operation Dark Hours: Race to a World First” Twitch Rivals Program volgen op https://www.twitch.tv/twitchrivals.
Bekijk hier welk punt wij hebben gegeven in The Division 2 review.