20 april 2024

Esports: MSI halve finales

Vier teams zijn er nog over in de MSI. Na een zinderende week met verrassingen en dominantie, is het morgen tijd voor de halve finales van MSI. Het ontzettend dominantie Invictus Gaming neemt het op tegen Team Liquid op vrijdag. Zaterdag wordt de halve finale tussen SKT en G2 Esports gespeeld. We blikken vooruit op dze twee mooie halve finales.

Eerste halve finale van MSI is Invictus Gaming tegen Team Liquid. Invictus Gaming heeft in aanloop naar de halve finale praktisch alles gewonnen. Enkel de laatste game tegen SKT ging verloren. Was dit slechts een misstapje of beginnen de teams langzaam een antwoord te krijgen tegen het dominante spel van Invictus Gaming? Team Liquid had een wat moeizamere weg naar de halve finales. Maar wist zich te herpakken op de laatste dag door de broodnodige winsten binnen te halen. Er werd zelfs gewonnen van G2 Esports. Desondanks blijft Invictus Gaming de duidelijke favoriet in deze halve finale. Maar niet alleen voor de halve finale, ook voor de uiteindelijke titel.
Op zaterdag wordt de andere halve finale van MSI gespeeld. Onze G2 Esports neemt het dan op tegen SKT. In de groepsfase was G2 Esports twee keer te sterk voor SKT. Echter verloor het team meer games in de laatste dagen. Maar dat was nadat ze al geplaatst waren voor de halve finales. Dit zagen we ook in de LEC. G2 Esports kwam toen het er weer om deed, ijzersterk voor de dag. Zal dat nu ook zijn? SKT begon het toernooi wisselvallig maar pakte veel winst in de laatste paar dagen. SKT staat bekend om de trage start op een toernooi om daarna ijzersterk te zijn. Deze halve finale zal een stuk spannender zijn gezien beide teams meer aan elkaar gewaagd zijn.

Finale

Winnaars van de halve finales zullen zondag gelijk strijden in de finale om de titel van MSI. Met Invictus Gaming als topfavoriet, wie van de drie kan het eventueel opnemen tegen Invictus Gaming? Denk jij te weten wie, laat het ons dan weten in de reacties hieronder.