5 december 2022

Steam Summer Sale startdatum is mogelijk gelekt

De startdatum van de Steam Summer Sale is mogelijk gelekt. De gelekte datum is op Twitter geplaatst door Steam Database. De data van de Steam sales zijn tot nu toe bijna elk jaar gelekt voordat ze bekendgemaakt werden. Vorig jaar was PayPal nog de boosdoener. De sale begint op 25 juni.

Steam Database heeft een tweet geplaatst, waarin ze de startdatum van de Steam Summer Sale onthullen. Deze tweet bevat gelekte data dus het is nog niet de officiële aankondiging. Maar de informatie is waarschijnlijk wel betrouwbaar. Steam Database heeft namelijk eerder informatie over de Steam sales gelekt en deze informatie bleek vaak juist te zijn. Volgens de gelekte data zal de Summer Sale beginnen op 25 juni. De sale zal in totaal twee weken duren.


Tijdens de Summer Sale worden altijd meerdere grote gametitels en series met flinke kortingen verkocht. De aanbiedingen veranderen zowel wekelijks als dagelijks en op deze manier zit er elk jaar voor iedereen wel een spel tussen die nog op het verlanglijstje staat.