29 september 2023

E3 2019: Zenimax brengt ESO nieuws en meer

De momenteel favoriete studio van Bethesda, Zenimax, heeft veel te melden over de toekomst van hun games en de komst van nieuwe content op relatief korte termijn! Lees er hier alles over.

Zenimax opent geweldig goed met verschillende Elder Scrolls Online nieuwtjes. Elsweyr liep niet geweldig goed af voor de spelers en voor de inwoners van Elsweyr. Terwijl de draken zich een weg banen door het gebied, proberen mensen aan alle fronten te overleveren voor deze gewelddadige aanvallen op de Kajiit. In de nieuwe trailer, die het vervolg vanaf Elsweyr laat zien, zien we een Necromancer die terugvecht. De trailer ziet er realistischer uit dan ooit tevoor en laat de ware kracht van een draak zien. Dit is waarschijnlijk één van de meest actievolle Elder Scrolls Online trailers to date! De trailer eindigt op een vrij coole manier, bekijk hem hier beneden.
Season of the Dragon is nog lang niet voorbij. De Redguard schieten te hulp, maar is het genoeg? Wij zullen reizen naar Dragonhold waarin spelers nieuwe content te vinden zal zijn. De game is nog lang niet gedaan met het brengen van content.

Commander Keen

Zenimax kondigt nog een mobile game aan genaamd Commancer Keen! Dit is één van vele projecten die uit de ESO studio zullen gaan komen! Bekijk de trailer hier beneden! De game is nog vrij vaag, maar we moeten het ermee doen! Wat we wel weten is dat het een mobile game is, waarschijnlijk gericht naar een jonger publiek. Maar goed, op naar de trailer!

Elder Scrolls Legends/ Blades

Ook de Elder Scrolls Legends krijgt draken, evenals ESO zelf. De game krijgt een nieuwe expansion genaamd Moons of Elsweyr, die aansluit op de MMORPG. Bekijk een korte commercial hier beneden, waar je real life mensen de game tegen elkaar ziet spelen.

Ditzelfde geld voor The Elder Scrolls Blades. De game zal uit gaan komen op de Nintendo Switch en zal veel quality of life updates gaan krijgen. De Nintendo Switch versie zal ergens komende herfst gaan verschijnen! En, verrassing, ook deze game krijgt draken! Zenimax sluit af na een boel hard gejuich vanuit het publiek, die vooral gefascineerd waren door de nieuwe trailer van The Elder Scrolls Online!

Wat vind jij van de aankondigingen van Zenimax Studio’s tijdens deze E3? Op het moment waarschijnlijk de meest geloofde studio van Bethesda is nog lang niet klaar met alle Mobile en RPG titels! Laat ons weten wat jullie vinden in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →