E3 2019: Rage 2 Rise of the Ghosts Expansion

Bethesda heeft ons een nieuwe trailer laten zien van Rage 2. In de trailer staat de aankomende expansion, Rise of the Ghosts centraal. Deze expansion zal in augustus gereleased gaan worden. Tot die tijd zijn er nog andere vormen van content updates voor de game.

Rage 2 heeft een nieuwe trailer gekregen tijdens het E3 evenement. Bethesda toont tijdens hun persconferentie een video, die zich richt op aankomende content. We zien bijvoorbeeld nieuwe wapens in actie, nieuwe vehicles en nog veel meer. Naast de kleine content updates richt de trailer zich ook op de aankomende expansion, genaamd Rise of the Ghosts. Deze expansion zal in augustus gereleased gaan worden.

Roadmap

In Mei heeft Betheada de roadmap uitgebracht van Rage 2. In de roadmap zien we dat er elke maand content toegevoegd zal worden aan de game. Dit is in de vorm van gratis content updates en betaalde expansions. De gratis content updates bestaan onder andere uit nieuwe weapon skins en nieuwe vehicles. De betaalde expansions brengen een nieuw verhaal naar de game. Voor meer informatie over de roadmap van de aankomende content, kun je ons eerdere bericht hierover lezen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation