25 februari 2024

The Legend of Zelda: Breath of the Wild vervolg aangekondigd

Nintendo sluit haar jaarlijkse E3 persconferentie af met een korte teaser voor een gloednieuwe The Legend of Zelda game. Breath of the Wild 2, of in ieder geval een vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Het is misschien een open-deur intrappen, maar Nintendo laat als klap op de vuurpijl weten dat het vervolg van Breath of the Wild in productie is. Net als in 2017 bestaat de aankondiging uit een korte teaser, maar gelukkig met wat meer beelden. Bekijk ze hier beneden.

De volgende 3D Zelda game zal dus in dezelfde stijl en vorm verschijnen als de laatste 3D Zelda game die verscheen voor Nintendo Switch en Wii U in 2017. Wij prezen de game voor zijn vrijheid:

“Je bent vrij deze keer. Vrij in een enorme wereld vol gevaar, ontdekkingen en geheimen. Dit is een Zelda game die iets nieuws doet maar toch een echte Zelda game blijft. En wat doet het dat toch goed.”

We hopen dat Nintendo vooral doorgaat met deze stijl, maar de dungeons als vanouds terug zal brengen in het vervolg. We zullen nog een tijdje moeten wachten tot we meer informatie krijgen vrees ik. Wat was jouw hoogtepunt van de E3 2019? 
Breath of the Wild 2

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →