Crash Team Racing Nitro-Fueled krijgt gratis DLC

Het is nog maar een paar dagen slapen totdat Crash Team Racing Nitro Fueled uit komt; Activision heeft nu al gratis DLC klaarstaan voor de trouwe fans van de serie. Ook zullen er live events plaats gaan vinden.

Crash Team Racing komt weer tot leven met zijn reboot, zodoende zal er gratis DLC te downloaden zijn op dag 1 en heeft Activision nog meer in petto voor het spel. Een van de dingen die Activision heeft klaarstaan zijn seasonal events genaamd Grands Prix’s. Met iedere nieuwe Grand Prix zullen er ook een aantal nieuwe items bijkomen zoals: één nieuw circuit, karakters die te ontgrendelen zijn en nog veel meer customization opties. De eerste track die erbij komt zal Twilight Tour zijn, dit is een gloednieuwe arena zijn voor de serie.
De allereerste Grand Prix zal van start gaan op 3 juli. Hierbij kan de gamer Tawna vrijspelen. Spyro the Dragon zal ook een eigen Grand Prix krijgen maar dit zal nog een tijdje duren. Kijk hier beneden naar de Crash Team Racing Nitro-Fueled Roadmap.
Crash Team Racing Nitro Fueled Roadmap Activison Grand Prix
Natuurlijk zal de game niet alleen content bevatten van de eerste game, ook zullen wij wat items terug gaan zien van Nitro Kart. Ook zal de game op den duur volledige nieuwe content gaan krijgen die nieuw zijn voor de serie!
Afgelopen weekend hebben wij ook E3 2019 gecovered, bekijk ook eens onze andere artikelen zoals: Watch Dogs Legion.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation