29 september 2023

Crash Team Racing Nitro-Fueled krijgt gratis DLC

Het is nog maar een paar dagen slapen totdat Crash Team Racing Nitro Fueled uit komt; Activision heeft nu al gratis DLC klaarstaan voor de trouwe fans van de serie. Ook zullen er live events plaats gaan vinden.

Crash Team Racing komt weer tot leven met zijn reboot, zodoende zal er gratis DLC te downloaden zijn op dag 1 en heeft Activision nog meer in petto voor het spel. Een van de dingen die Activision heeft klaarstaan zijn seasonal events genaamd Grands Prix’s. Met iedere nieuwe Grand Prix zullen er ook een aantal nieuwe items bijkomen zoals: één nieuw circuit, karakters die te ontgrendelen zijn en nog veel meer customization opties. De eerste track die erbij komt zal Twilight Tour zijn, dit is een gloednieuwe arena zijn voor de serie.
De allereerste Grand Prix zal van start gaan op 3 juli. Hierbij kan de gamer Tawna vrijspelen. Spyro the Dragon zal ook een eigen Grand Prix krijgen maar dit zal nog een tijdje duren. Kijk hier beneden naar de Crash Team Racing Nitro-Fueled Roadmap.
Crash Team Racing Nitro Fueled Roadmap Activison Grand Prix
Natuurlijk zal de game niet alleen content bevatten van de eerste game, ook zullen wij wat items terug gaan zien van Nitro Kart. Ook zal de game op den duur volledige nieuwe content gaan krijgen die nieuw zijn voor de serie!
Afgelopen weekend hebben wij ook E3 2019 gecovered, bekijk ook eens onze andere artikelen zoals: Watch Dogs Legion.