1 maart 2024

Fortnite Patch V9.30 Patch Notes zijn beschikbaar

Epic Games heeft de Patch Notes van Patch V9.30 van Fortnite op hun website geplaatst. In de Patch Notes zien we dat de Battle Royale Mode een nieuw drankje krijgt, er nieuwe limited time modes zijn en een hoop bug fixes en balance changes.

Vandaag komt de nieuwe Patch van Fortnite online. Patch V9.30 introduceert een aantal nieuwe onderdelen in de game. Er is onder andere weer een nieuwe limited time mode rotation. Je kunt deze periode 3 limited time gamemodes spelen, namelijk Sniper Shootout Duos, Trios en Solid Gold Squads. In de Sniper gamemode kun je zoals de naam al suggereert alleen maar met snipers spelen. In de trio gamemode kun je de Fortnite Battle Royale spelen in teams van 3. En in Solid Gold Squads speel je de Battle Royale mode met alleen maar legendarische wapens. De limited time gamemodes zijn niet het enige nieuwtje van de patch. Patch 9.30 introduceert namelijk ook de Chug Splash. De Chug Splash is een healing item dat je naar je teamgenoten kunt gooien. Het item zal alle teamgenoten healen, die erdoor geraakt worden.


Het overige deel van de Patch Notes van de Battle Royale mode bestaat uit bug fixes en balance changes. De Patch Notes bevatten ook veranderingen voor de Creative mode en voor Save the World. In de Creative mode zijn 2 nieuwe eilanden beschikbaar, namelijk The Wasteland en Caldera Island. Daarnaast is er ook een nieuwe mechanic toegevoegd, die Prop Hunt heet. Je kunt nu in de Creative mode jezelf verbergen als een voorwerp dat normaal gesproken op de map gevonden kan worden. Op deze manier kun je jezelf verbergen en een game creëren waarin andere spelers jou moeten zoeken. In de Save the World Mode keren de Chrome Commandos terug en wordt de nieuwe Storm Shield Endurance mode toegevoegd.
Als je de volledige Patch Notes van V9.30 wilt lezen, dan kun je terecht op de website van Epic Games.