THEC64 wordt nieuw leven ingeblazen in december 2019

Een van de meest verkochte computers uit de oudheid maakt zijn terugkeer in volledig formaat (dit keer), in december! THEC64 zal geprepareerd komen met 64 spellen, C64 BASIC en VIC64 BASIC. Je kunt ook je eigen spellen inladen via usb.

De in 1982 verschenen Home Computer domineerde de PC markt in de jaren 80. Wereldwijd werden er miljoenen exemplaren verkocht. Nu, 37 jaar later is het tijd voor een second coming, want vanaf 5 december mogen we opnieuw aan de slag met de THEC64. Zoals gezegd, gaat het om een volledig formaat. Geen mini! THEC64 wordt geleverd met een full-size toetsenbord en een geüpdatete Micro Switch Classic Joystick. Deze plug je in één van de vier usb poorten en verbind je met de TV via HDMI.

“We zijn trots op onze samenwerking met Koch Media om nogmaals meer van de meest geliefde retro games ooit terug te brengen op twee van de meest iconische computers aller tijden, nu met een werkend keyboard”, zegt Paul Andrews, Managing Director van Retro games. “THEC64 Full Size is een herinterpretatie van de klassieke C64 computer en de tweede in een geplande serie producten.”

THEC64 wordt op 5 december opnieuw de wereld in gebracht voor een adviesprijs van €119,99. Bekijk hier beneden alle 64 games die er al op staan.

64 Games

Alleykat, Anarchy, Attack of the Mutant Camels, Avenger, Battle Valley, Bear Bovver, Boulder Dash, Bounder, California Games, Chips Challenge, Confuzion, Cosmic Causeway, Cyberdyne Warrior, Cybernoid II, Deflektor, Destroyer, Everyone’s a Wally, Firelord, Galencia, Gateway to Apshai, Gribbly’s Day Out, Gridrunner (VIC 20), Heartland, Herobotix, Highway Encounter, Hover Bovver, Impossible Mission, Impossible Mission II, IO, Iridis Alpha, Jumpman, Mega Apocalypse, Mission AD, Monty Mole, Monty on the Run, Nebulus, Netherworld, Nodes of Yesod, Paradroid, Pitstop II, Planet of Death, Psychedelia (VIC 20), Ranarama, Robin of the Wood, Silicon Warrior, Skate Crazy, Speedball 2, Spindizzy, Steel, Street Sports Baseball, Street Sports Basketball, Summer Games II (includes Summer Games events), Super Cycle, Sword of Fargoal, Temple of Apshai Trilogy, The Arc of Yesod, Thing Bounces Back, Thing on a Spring, Trailblazer, Uridium, Who Dares Wins II, Winter Games, World Games, Zynaps.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation