Astral Chain wordt onderdeel van een trilogie

Astral Chain, Platinum Games’ aanstaande Nintendo Switch exclusive zal rijkelijk voorbereid worden aan content. In een interview met IGN Benelux heeft de director van de game informatie onthuld over toekomstige plannen. Deze plannen bevinden zich binnen een trilogie.

Toen de vraag werd gesteld of er plannen waren om DLC uit te brengen, luidde het antwoord ‘nee’. Er zijn geen plannen om extra content uit te brengen voor Astral Chain. Wél zijn er plannen om het verhaal uit te breiden. Dit gebeurt in de vorm van een trilogie. Dat is het plan tenminste. Takashi Taura meldt dat de studio meer delen wilt maken, indien de verkoopcijfers positief zijn.

“Er zijn op dit moment geen plannen om extra’s uit te brengen voor Astral Chain. Dit is anders voor het verhaal van de game. We maken de game als een trilogie en dit is het eerste deel van die trilogie. Als deze game goed verkoopt, dan zullen we mogelijk zien hoe het verhaal van de serie verder gaat.”

Qua content in de game zal een Story Mode voldoende moeten zijn om alles in de game mee te krijgen. Meer is er namelijk niet. Wél zou er na de Story Mode uit te spelen een mode vrij komen die zich vooral zou focussen op extra combat-uitdagingen.
Kijk jij uit om deze zomer nog aan de slag te gaan met een gloednieuwe IP van Nintendo en Platinum Games?

Astral Chain zal vanaf 30 augustus exclusief verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation