Rise of Azshara, de volgende belangrijke content update van Battle for Azeroth is nu live!

Iets sinisters loert er onder de golven – de terugkeer van de Queen of Tides is gearriveerd!

Rise of Azshara, de volgende belangrijke content update van de Battle for Azeroth, zit boordevol nieuwe functies. Waaronder de toevoeging van Essences to the Heart of Azeroth systeem. Zo ook twee nieuwe zones om te verkennen, Nazjatar en Mechagon. Een Heritage Armor voor tauren en gnomes plus nieuwe Benthic gear. Ook een nieuwe raid die spelers meeneemt naar de diepten van Azshara’s Eternal Palace en veel meer.

The War Campaign continues: Stay of Execution

Na het vernemen van Sylvanas’s plannen om Baine Bloodhoof te executeren wegens verraad, sturen de Alliance en de Horde aanvalsteams om de Kor’kron Barracks te infiltreren en de edele tauren hoofdman te redden. Terwijl je onderweg een oude orc bondgenoot tegen het lijf loopt.
De laatste aflevering van de war campaign is beschikbaar voor level 120 spelers die de vorige hoofdstukken hebben voltooid en de quest “Clearing the Cache” hebben voltooid. Praat met Lady Jaina Proudmoore of Lor’themar in Nazjatar om deze gevaarlijke missie te beginnen.

Nieuwe eiland expedities

Vaar uit en ontdek twee nieuwe eilanden: Crestfall en Snowblossom Village. Nieuwe loot waaronder armor, wapens en huisdieren wachten op spelers, maar pas op: je bent niet de enige. Faction rivalen willen de buit voor zichzelf. Maak ze snel af!

Mythic Keystone seizoen 3

Het nieuwe Mythic Keystone Dungeon seizoen opent op 9 juli met kansen voor nieuwe beloningen en een geheel nieuwe uitdaging met een nieuwe seizoensbijlage: Beguiling. De agenten van koningin Azshara zijn in de kerkers geïnfiltreerd om de kampioenen van Azeroth neer te halen wanneer ze het het minst verwachten. Drie verschillende afgezanten zullen de vijandelijke rangen versterken en ze zullen dodelijke tegenstanders blijken, dus zorg ervoor dat ze als primaire doelwitten worden behandeld! Welke afgezanten je tegenkomt kan elke week veranderen en kan zelfs patrouille eenheden ontwrichten, die stoppen om hun eerbetoon te laten blijken. Meer informatie vind je in de content update notes voor Rise of Azshara.
Kijk hier wat wij vinden van Battle of Azaroth

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation