25 februari 2024

Bruin bakken met De Sims 4

Jadosi! Is wat alle Sims 4 spelers roepen met dit nieuws. Namelijk een nieuw uitbreidingspakket! De Sims 4 Eiland Leven draait om het  heerlijke leven op een prachtig stukje land. Mooi weer, mooie omgeving en een nieuwe wereld om te ontdekken!

Laat je gespannen Sims verhuizen naar dit prachtige eiland. De Sims 4 heeft een pakket uitgebracht waar ook jij je waant in een vakantiestemming. Relaxen staat voorop. Het is er altijd zonnig, maar nooit te warm om te functioneren, zinderende zomernachten zijn er om gezellig uit eten te gaan of te kijken naar de sterrenhemel. Huur een bootje en geniet van de omgeving, kom tot rust in Sulani.
Bij zo’n prachtig eiland hoort ook een nieuwe cultuur om te ondervinden. Je kan deelnemen aan activiteiten met de lokale bevolking. Zo kan je nieuwe culturen en tradities leren kennen en misschien ook wel nieuwe dingen eten? Voor iemand die van voedsel maken houdt is Sulani de plek voor jou! Ook Sims die graag buiten zijn is dit een toplocatie om te verblijven.
Sims 4
Zorg dat de stranden schoon blijven door mee te helpen bij het schoon houden van het eiland. Dit kan wanneer je een natuurbeschermer wordt. Ondervind hoe jouw Sims invloed hebben op het eiland en de locals door voor de verschillende nieuwe baantjes te kiezen. Geen zin in een baan? Geen probleem, doe af en toe een klusje om aan wat geld te komen. Doe dit allemaal gehuld in de nieuwe exotische kleding en haarstijlen voor de ultieme eiland beleving!
De Sims 4 Eiland Leven is nu te koop voor de PC voor €39,99. Je krijgt toegang tot het nieuwe eiland Sulani, nieuwe kleding, haarstijlen en nieuwe meubels. Ontdek welke nieuwtjes je nog meer kan krijgen door helemaal op te gaan in het cultuursnuiven!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →