Rift Rivals 2019: Europa versus Noord Amerika

Vanavond gaat het show toernooi Rift Rivals 2019 van start. Over drie dagen, wordt de winnaar bepaald aan de hand van een serie games. Rift Rivals is het toernooi waar regio rivalen het tegen elkaar opnemen. Hiermee bepalen ze wie er voor dit jaar de beste regio is van de twee. Rift Rivals wordt gehouden in een aantal regio’s. Voor ons is dat de regio Europa tegen Noord Amerika.

Namens Europa doen G2 Esports, Fnatic en Origen mee aan de Rift Rivals. Zij zullen het opnemen tegen Team Liquid, Cloud9 en TSM. De strijd zal vanavond beginnen rond 21:30.  G2 Esports opent dan tegen Cloud9. De format van Rift Rivals is als volgt. Elke team uit Europa zal één keer spelen tegen de drie teams uit Noord Amerika. De uitslagen van die games bepaalt de stand van zaken in de groepen. Deze stand is dan weer bepalend voor de laatste ronde.
De nummer één mag als eerste hun tegenstander kiezen van de andere  regio. Daarna de nummer twee en het wordt afgerond met de laatste twee teams. De laatste twee games worden door teams onderling bepaald wie mag gaan aantreden. De groupsfase zal bestaan uit best of ones, en de knockout fase is een best of five. Vorig jaar won Europa de strijd om Rift Rivals. Als we kijken naar de vorm van de Europese teams, ziet het er heel rooskleurig uit voor ons. G2 Esports speelt nog steeds goed, Fnatic won afgelopen weekend van G2 Esports en gaat ongeslagen aan kop in de LEC. Origen draait stabiel en heeft enkel verloren van G2 Esports en Fnatic.

Speelschema Rift Rivals

Donderdag
G2 Esports21:30Cloud9
Team Liquid22:30Fnatic
Vrijdag
Origen00:00TSM
Fnatic01:30Cloud9
G2 Esports21:30Team Liquid
Origen22:30Cloud9
G2 Esports23:30TSM
Zaterdag
Team Liquid00:30Origen
TSM01:30Fnatic
Knockout Fase TBD21:00Knockout Fase TBD
Knockout Fase TBD22:00Knockout Fase TBD
Knockout Fase TBD23:00Knockout Fase TBD
Zondag
Knockout Fase TBD00:00Knockout Fase TBD
Knockout Fase TBD01:00Knockout Fase TBD

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation