Een nieuwe PUBG aangekondigd?

Glen Schofield, bekend van onder andere Dead Space en Sledgehammer Games’ Call of Duty games, gaat zijn tijd investeren in een nieuwe PUBG genaamd: Striking Distance! Veel is er niet bekend, wel is de volgende teaser bekend gemaakt.

PUBG, oftewel Playerunknown’s Battlegrounds, krijgt een nieuwe game. Project Striking Distance wordt overgedragen naar Glen Schofield. Jullie kennen hem van onder andere Dead Space en Call of Duty. Het nieuwe project is verder nog een vaag begrip, maar de press release geeft aan dat het een origineel narratieve ervaring zal worden in het PUBG universum. Schofield hint hiermee dat de game geen battle royale game zal worden, maar eerder een mengsel van verhaal, vrijheid en creativiteit. Eindelijk krijgen spelers dus de kans om het PUBG universum volledig te ontdekken, geheimen en alles erop en eraan.

Houdt er rekening mee dat de game geen prequel of sequel voor PUBG is. Iedereen weet dat deze welbekende battle royale begon als een Arma 2 mod, voordat het een volledige standalone game werd. De game kwam in 2017 uit en is nog steeds één van de meest vooruitstrevende battle royale games van deze eeuw. Het feit dat er meer games dit universum kunnen en zullen betreden is voor velen een positief iets. Schofield stelt zich in de teaser hier boven. Mensen in de reacties springen al in het rond over het feit dat PUBG wel degelijke achtergrondverhalen kan bevatten. Jullie kunnen bij ons natuurlijk teruglezen als er meer informatie over de game verschijnt!
Kreten als ‘All i heard was ‘PUBG Story Mode!” staan overal in de comments. Wat vinden jullie van deze aankondiging? Laat het even weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jullie mening! Brendan Greene gaf eerder al aan meer te willen doen dan battle royale, is dit de eerste van vele aankondigingen?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation