28 september 2023

De grote Steam Summer Sale!

Voor iedere gamer die in de zon lag (wat doe je buiten?) of die gewoon kei hard niet aan het opletten was. De grootse Steam Summer Sale is al een tijdje aan de gang!

Steam is één van de grootste online platformen waar je games kan kopen en spelen. Bijna alle PC games zijn te verkrijgen in deze launcher. Maar, niet alleen games, op het platform kunnen ook software gekken helemaal los met toffe programma’s.
Steam staat bekend om zijn regelmatige sales. Rond kerst, Black Friday en meer seizoenen en feestdagen kan een gamer zijn geluk op met de vette kortingen. Maar, er is één ultieme sale, de Steam Summer Sale. De tijd om je games in te slaan om je door je zomervakantie te slepen. Om bij te tanken van een jaar hard bikkelen. Wat nou bij bruinen? Wit is het nieuwe gekleurd, we gaan voor doorzichtig met wallen onder de ogen. En dat met een voldaan gevoel!
Steam
De Summer Sale is al vanaf 25 juni aan de gang, deze loopt tot 9 juli 2019. Twee weken waar er verschillende aanbiedingen en deals voorbij komen. Want niet alleen maar losse games liggen voor het grijpen, ook hele bundels worden voor bijna niks aan je uitgedeeld. Ga bijvoorbeeld helemaal los in de Star Wars Franchise waar alle games korting bevatten. Zelfs nieuwe games worden soms met dikke korting aangeboden.
Voor alle gamers en programma liefhebbers dus écht een must om even dagelijks te checken. De games en dergelijke rouleren, dus vandaag geen leuke games? Morgen weer een dag! Ik kan maar één ding zeggen; make it rain, baby!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →