5 december 2022

Prijsvraag: Spider-Man: Far From Home vrijkaartjes en meer

UPDATE: De Winnaars zijn bekend!

  • Geraldo Boshamer
  • Peter Berkel
  • Boomstoot

Stuur een mailtje naar info@inthegame.nl met daarin jouw adresgegevens, Dan zorgen wij voor de rest!

Het einde van de Infinity Saga is in zicht. Spider-Man: Far From Home laat niet lang meer op zich wachten. Sterker nog, deze week is het zover! Om dit prachtige moment te vieren, gaan wij een aantal mooie prijzen weggeven!

Tom Holland is terug als Peter Parker en dit maal speelt het verhaal zich af in Europa. Peter Parker gaat samen met zijn vrienden op vakantie en laat het superhelden leven even achter zich, althans. Dat was het plan. Uiteraard wordt dit plannetje gedwarsboomd en zal Spider-Man alsnog tevoorschijn komen. Met tegenzin zegt hij toe om Nick Fury te helpen om het mysterie te ontrafelen achter de onverklaarbare aanvallen. Gelukkig staat Spider-Man er niet in zijn eentje voor dit keer. Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal, zal te hulp schieten om het kwaad te bestrijden. Kan jij ook niet wachten om het mysterie te zien ontrafelen? Lees dan snel verder om te zien wat we gaan weggeven en hoe je kans kunt maken om te winnen!
Far From Home poster

De prijsvraag, wat gaan we weggeven?

  • Twee vrijkaartjes voor de film (3x)
  • Waterfles (3x)
  • Bagage-label (3x)
  • Figurine (3x)

Hoe maak je kans om te winnen?

  • Like onze pagina of facebook!
  • Geef antwoord op de volgende vraag onder dit bericht: “Wie is jouw favoriete Spider-Man acteur?”
  • EXTRA: Deel deze actie publiekelijk via facebook!

Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot maandag 8 juli 12:00. Vervolgens zullen wij de winnaars zo snel mogelijk bekend maken in dit bericht! Blijf de website dus goed in de gaten houden om op de hoogte te blijven! Kijk jij al uit naar de nieuwe Spider-Man film? Meer informatie omtrent deze nieuwe film? Check dan snel even de officiële website: https://tickets.spidermanfarfromhome.nl/. Kan je net als ons niet genoeg krijgen van deze slingerende superheld? Check hier dan de laatste trailer of hier onze review van de laatste nieuwe Playstation 4 game van Insomniac Games!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →