29 mei 2024

Xbox Games with Gold voor juli 2019

Zoals elke maand mogen Xbox Live Gold leden weer van vier gratis games genieten. Waar kunnen we komende maand met Games with Gold naar uitkijken? Major Nelson laat het ons weten.

Xbox One

Van 1 tot en met 31 juli mogen we met Games with Gold Inside downloaden, een sidescrolling platformer van de makers van Limbo. Voor beide games kun je ook zo’n beetje dezelfde omschrijving maken, maar dat maakt de games niet minder goed. Je speelt als een jongetje dat zich door een enge maar atmospherische wereld moet banen. Onderweg moet hij puzzels oplossen en dodelijke vallen ontwijken. Zowel Inside als Limbo zijn echte must-play titels!
games with gold
Van 16 juli tot en met 15 augustus is Big Crown: Showdown aan de beurt. In Big Crown: Showdown worden vrienden vijanden als ze strijden om de kroon, met zijn vieren lokaal of als online multiplayer, in drie maffe werelden vol middeleeuwse streken. Ontwijk gevaren en stort je in het gevecht om je tegenstanders uit het veld te slaan op 15 gekke parkoersen in de ultieme koningsstrijd.
games with gold

Xbox Back Compat.

Als eerste voor Xbox 360 zien we deze maand niets minder dan Castlevania: Symphony of the Night. Deze Castlevania kwam oorspronkelijk uit voor de eerste PlayStation en wordt tot vandaag door velen beschouwd als de beste game in de franchise. Dracula is weer opgestaan en als de mysterieuze Alucard is het jouw taak om de wereld te bevrijden van de beruchte vampier. Een echte klassieker die elke gamer een keer gespeeld moet hebben. Je kan deze met Games with Gold downloaden van 1 tot en met 15 juli.
games with gold
De tweede Xbox 360 game is Meet the Robinsons. Deze game gaat over de familie Robinson en is gebaseerd op de gelijknamige Disney film. Speel als Wilbur Robinson en red de toekomst door in het verleden alles recht te zetten. Meet the Robinsons is te downloaden van 16 t/m 31 juli.

Om de games gratis te downloaden heb je een actief Xbox Live Gold abonnement nodig. Zowel Castlevania: Symphony of the Night als Meet the Robinsons zijn speelbaar op Xbox 360 èn Xbox One, en blijven ook eigendom na aflopen van Xbox Live Gold.

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →