30 mei 2024

Detroit: Become Human vervangt PES 2019 in juli

De Playstation Plus line-up voor juli 2019 is iets aangepast voor ons in Europa. PES 2019 zal uit de lijst verdwijnen en Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition zal er voor in de plaats komen. Playstation meldt dit in haar blog post op de website.

Er wordt geen reden gegeven voor het spontaan veranderen van de line-up op de dag zat ze beschikbaar worden gemaakt. Wél hebben wij een vermoeden. Spelers gaven namelijk behoorlijk wat kritiek op de lijst van deze maand. Het zijn in principe twee sport-titels. Dit is niet voor iedereen weggelegd en beide games hebben een niche-fan base. Hetzelfde valt weliswaar te zeggen over Detroit, maar toch biedt deze game een unieke manier van gameplay. Indien je bekend bent met de titels van Quantic Dream, weet je precies wat ik bedoel.
Een extra titel deze maand, want de Deluxe Edition van Detroit: Become Human bevat ook Heavy Rain. De game is al eens gratis geweest in de Playstation Plus lijst. Indien je deze nog niet had binnengesleept is dit je kans. In sommige Oosterse landen is Heavy Rain niet beschikbaar. Hier wordt de game omgeruild voor Beyond Two Souls. Gelukkig hoeven wij ons hier geen zorgen om te maken.
Het lijkt er op dat Playstation haar kritiek op Playstation Plus ontzettend serieus neemt. Eerder vandaag verscheen er al een bericht op onze website omtrent de prijzen van Sony’s abonnementendienst. In sommige landen wordt de prijs verlaagd. Waardoor je op een lidmaatschap van een jaar $10 bespaart. Je kunt hier het hele bericht terug lezen.
Kijk jij nu juist meer of minder uit naar de Playstation Plus line-up van deze maand? Ga je aan de slag met de Quantic Dream titels of had je liever een potje bal gespeeld in PES? Of gaat je voorkeur nog altijd uit naar Horizon Chase Turbo?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →