28 september 2023

Xbox Game Pass gaat acht nieuwe games toevoegen in juli

Microsoft gaat acht nieuwe titels toevoegen aan de Xbox Game Pass. Deze acht nieuwe titels zullen in de maand juli toegevoegd worden. Enkele titels die onderdeel gaan worden van de Game Pass zijn Middle-Earth: Shadow of War, Undertale en Dead Rising 4.

Xbox Game Pass-bezitters kunnen in julie weer met een aantal nieuwe game aan de slag. Microsoft gaat namelijk acht nieuwe titels toevoegen aan de Game Pass. Deze acht titels zullen in 2 rondes toegevoegd worden. Op 4 juli worden de eerste 3 titels toegevoegd en op 11 juli de overige 5. De game die op 4 juli toegevoegd gaan worden zijn: Middle-Earth: Shadow of War, My Time at Portia en Undertale. Op 11 juli komen hier nog de volgende games bij: Blazing Chrome, Dead Rising 4, LEGO City Undercover, Timespinner en Unavowed. Al deze acht games komen uit voor de Xbox Game Pass voor de console, de Pass voor de PC en de Ultimate Pass.
De Xbox Game Pass is een service waarbij je als speler €9,99 per maand betaalt om gebruik te mogen maken van een specifieke bibliotheek vol met games. De games worden om de zoveel tijd verandert, waardoor je altijd wel iets nieuws hebt om te spelen. Hieronder staat een video, die iets meer uitleg geeft over de service en hoe je lid kunt worden.

Titels die verdwijnen

Elke maand worden er nieuwe games aan de Xbox Game Pass toegevoegd, maar moeten we ook afscheid nemen van een aantal games. In de maand juli zullen er ook 10 games verdwijnen. Dit zijn allemaal games die onderdeel zijn van de Pass voor de console. De games die verdwijnen zijn (Bron):

  • Aftercharge (July 9)
  • Warhammer Vermintide 2 (July 10)
  • LEGO Movie: The Videogame (July 16)
  • Dandara (July 31)
  • Dead Rising 2 (July 31)
  • Hitman Season 1 (July 31)
  • Metal Slug XX (July 31)
  • Defense Grid: The Awakening (July 31)
  • Hexic 2 (July 31)
  • Iron Brigade (July 31)

Als je meer wilt weten over de veranderingen in de Xbox Games Pass in juli kun je terecht op de website van Xbox.