30 september 2023

Werk samen in Altar of Blood, de nieuwe PvE mode van Black Desert Online

Altar of Blood is de nieuwste PvE mode in Black Desert Online en deze is vanaf vandaag te spelen.

Het kwaad beweegt zich in de diepten van de oude kamers waar ooit offers werden aangeboden aan Kzarka, the Lord of Corruption. Adventurers verzamelen zich om op te staan ​​tegen deze nieuwe dreiging. Vanaf vandaag kunnen kameraden samenkomen en het opnemen tegen hordes meedogenloze en krachtige vijanden in Altar of Blood. Een geheel nieuwe PvE mode in Black Desert SEA!
Altar of Blood
Deze nieuwe PvE mode nodigt Adventurers uit om samen te werken in groepjes van drie om het titulaire altaar te verdedigen tegen golven van vijanden. Elke golf roept sterkere vijandelijke mobs op die van alle kanten zullen aanvallen. En een baas die alles wat zich tussen het altaar en zichzelf bevindt vernietigt. Elke ronde die je overleeft levert een speciaal item voor elk teamlid op, de Forgotten One’s Legacy. Die kunnen weer worden ingewisseld voor waardevolle items. Ervaren Adventurers die niveau 56 en hoger zijn, kunnen deelnemen aan dit gevecht om te overleven. Maar geruchten gaan dat zij zelfs moeite zullen hebben als ze niet goed voorbereid zijn en samenwerken als ze met deze monsterlijke hordes worden geconfronteerd.

Evenementen

Meerdere evenementen begeleiden de lancering van Altar of Blood. Sommige daarvan belonen Adventurers voor het voltooien van de stadia die beschikbaar zijn in deze modus. Tot 24 juli zullen zeldzame items worden gegeven aan degenen die deelnemen en overleven in elke ronde. Tien willekeurige challengers zullen ook een Value Pack ontvangen voor hun inspanningen om deze diepgewortelde kwaden te weerstaan. Bovendien hebben Shais overal veel actie gezien sinds hun aankomst als een speelbare klasse. Om de vieringen voor deze klas voort te zetten, is vanaf vandaag een speciale Alchemy and Processing EXP Hot Time en 50% korting op de Books of Training beschikbaar. Andere evenementen die de komst van Shai inluiden, inclusief een kans op Permanent Access en flinke hoeveelheden zilver voor het bereiken van niveau 58 met Shai, zijn ook beschikbaar.
Lees meer over Altar of Blood, de Shai en deze update door de officiële website te bezoeken op sea.playblackdesert.com.