25 mei 2024

FIFA 20 krijgt nieuwe Nederlandse commentatoren

EA gaat nieuwe Nederlandse commentatoren gebruiken in FIFA 20. Lange tijd werd het Nederlands commentaar in de games verzorgt door Youri Mulder en Evert Ten Napel. In FIFA 20 gaat deze rol echter vervuld worden door Sierd de Vos en Jeroen Greuter.

Iedereen die de FIFA-games in de afgelopen jaren gespeeld heeft, is ondertussen wel gewend aan het bekende duo die het Nederlands commentaar geeft. Het is namelijk al meerdere edities het geval dat dit verzorgd wordt door Youri Mulder en Evert Ten Napel. In FIFA 20 zal dit echter gaan veranderen. EA heeft er namelijk voor gekozen om een nieuw duo in te zetten voor het Nederlands commentaar. Het commentaar zal in de aankomende game verzorgd gaan worden door Sierd de Vos en Jeroen Greuter. EA Benelux heeft een video op hun Twitterpagina geplaatst waarin we beelden zien van de opnames van het duo.


FIFA VOLTA

Het nieuwe Nederlandse commentator duo is niet de enige verandering die FIFA 20 met zich mee zal brengen. Er wordt namelijk ook een nieuwe gamemode toegevoegd bij de aankomende game. De nieuwe gamemode heet Volta en lijkt veel weg te hebben van FIFA Street.

FIFA 20 zal op 27 september gereleased worden op de Nintendo Switch, PC, Xbox One en PS4.