LCS: Team Liquid plaats zich voor de play-offs

Team Liquid heeft zich geplaatst voor de play-offs ronde van de LCS. In een vrij makkelijke weekend wist Team Liquid de matige Golden Guardians en Clutch Gaming te verslaan. Met de winst op beide teams kan Team Liquid niet meer ingehaald worden door de teams die om de zesde plaats vechten. Wederom ziet het er goed uit voor Team Liquid, wordt dit de vijfde split op rij dat ze de winst weten te pakken?

Onder Team Liquid ligt de strijd om play-offs nog volledig open. Met name de strijd om de zesde en laatste plek voor play-offs ligt open. Drie teams gaan gelijk op met elkaar. Clutch Gaming en 100 Thieves komen gelijk te staan na een slechte week van Golden Guardians. Hoewel de andere twee teams zowel een winst als een verlies pakte, verloor Golden Guardians beide games. FlyQuest bevind zich op twee punten afstand van de drie teams. Echter door weer beide games te verliezen lijken zij af te haken voor de play-offs.
De strijd om tweede plek ligt na een goed weekend van CLG ook weer wagenwijd open. CLG versloeg Cloud9 en kwam daarmee weer langszij. TSM liet een game liggen tegen OpTic Gaming waardoor OpTic Gaming langszij komt met TSM. Hoewel het erop lijkt dat deze vier teams de play-offs lijken te behalen, ligt de eindklassering ook nog open. Wie gaat waar eindigen?

Stand en uitslagen LCS week 7

Cloud9100 Thieves
TSMGolden Guardians
FlyQuestCLG
Team LiquidClutch Gaming
Echo FoxOpTic Gaming
Golden GuardiansTeam Liquid
CLGCloud9
OpTic GamingTSM
Clutch GamingEcho Fox
100 ThievesFlyQuest
Stand LCS week 7
1Team Liquid11-3
2Cloud99-5
CLG9-5
4TSM8-6
OpTic Gaming8-6
6Golden Guardians6-8
Clutch Gaming6-8
100 Thieves6-8
9FlyQuest4-10
10Echo Fox3-11

 

Speelweek 8

Komende weekend staat in teken van de game tussen Cloud9 en Team Liquid. Team Liquid kan zijn eerste plaats in de LCS verstevigen, terwijl Cloud9 zijn tweede plek moet verdedigen tegen de andere teams.

Team LiquidOpTic Gaming
FlyQuestCloud9
Golden Guardians100 Thieves
TSMEcho Fox
CLGClutch Gaming
OpTic GamingGolden Guardians
100 ThievesTSM
Cloud9Team Liquid
Echo FoxCLG
Clutch GamingFlyQuest

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation