Super Mario Maker 2 uploadlimiet is verhoogd

Nintendo heeft de uploadlimitied van Super Mario Maker 2 verhoogd. Het was tot voor kort mogelijk om 32 stages te uploaden op je account, maar vandaag is deze hoeveelheid verdubbeld. Deze hoeveelheid zal ook in de toekomst opnieuw verhoogd kunnen worden.

Nintendo doet vandaag iets goeds voor de fans van Super Mario Maker 2. Ze hebben namelijk de limiet verhoogd van het aantal stages dat je kunt uploaden. Dit bericht heeft Nintendo via een tweet naar buiten gebracht. De limiet stond eerst op 32 stages en is nu verhoogd naar 64. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de spelers die vooral fan zijn van het bouwen van nieuwe stages. Die zaten op dit moment mogelijk al vast, omdat ze de limiet bereikt hadden. Super Mario Maker 2 is op het moment bijna een maand geleden uitgekomen en dit is voor sommige spelers dus al genoeg tijd geweest om de limiet te bereiken. Naast het verhogen van de uploadlimiet heeft Nintendo ook een speciale stage toegevoegd aan de game waarin je als Super Ball Mario kunt spelen.


In de tweet waarin Nintendo ons het nieuws brengt dat de limiet is verhoogd geven zij ook meteen aan dat deze limiet nog verder verhoogd kan worden in de toekomst. Nintendo zal waarschijnlijk eerst willen kijken hoe snel spelers de nieuwe limiet vol krijgen, voordat ze de limiet opnieuw zullen verhogen. Dus als je als speler zoveel mogelijk uploadruimte wilt krijgen, moet je zo snel mogelijk aan het bouwen gaan met de nieuwe update!
Voor meer informatie over Super Mario Maker 2 verwijzen wij je door naar de website van Nintendo.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation