Horloges in Modern Warfare laten de echte tijd zien

De horloges gedragen door de soldaten in Call of Duty: Modern Warfare (2019) laten de echte tijd zien. De tijd van je Playstation 4, Xbox One of PC wordt gebruikt. Dus die moet wél even goed zijn ingesteld uiteraard.

Een ietwat vreemd stukje nieuws na het avondeten want wie zit hier nou op te wachten? Heb je ook wel eens van die dagen dat je aan het gamen bent voor een half uurtje en vervolgens de zon ziet opkomen terwijl je hem nog niet hebt zien ondergaan? Ja, wij wel dus. Indien je compleet geïsoleerd bent en geen klok, horloge, telefoon of huisgenoot in de buurt hebt die je even kan herinneren aan de tijd. Heeft Infinity Ward dé oplossing. Een in-game horloge die de echte tijd laat zien.
Hoe komen we nou op deze wonderbaarlijke ontdekken? Een fan op Reddit heeft een bericht aangemaakt over de vertoning. De in-game tijd was 17:55 in de trailer, maar niet volgens de horloge die de speler droeg. Nep!
Modern Warfare
Nee. Helemaal niet nep! reageerde Infinity Ward, nou ja. Niet helemaal zo, maar het lijkt er wel op.
Modern Warfare
Is dit nou dé feature voor jou omdat je altijd je tijd vergeet tijdens het gamen? Wij horen het maar al te graag.
Onlangs is de gameplay van Call of Duty: Modern Warfare onthuld voor de 2v2 mode. Donderdag 1 augustus zal de volledige multiplayer gameplay onthuld worden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation