29 februari 2024

Playerunknown’s Battlegrounds komt met Patch 41!

Voor alle actieve Battle Royale spelers is er een nieuwe Patch update van Playerunknown’s Battlegrounds. De 4.1 update beschikt weer over een aantal leuke nieuwtjes.

Zo heeft Erangel, de eerste map van Playerunknown’s Battlegrounds een geheel nieuwe look gekregen. Er zijn meer details toegevoegd en ook zijn er gebouwen aangepast, verwijderd of juist bijgekomen. Door deze veranderingen komt de map steeds voller met toffe plekken voor gevechten en plekken om loot te vinden. Een goede verbetering, velen vonden de map Erangel vaak groots en leeg. Een goede zet van de ontwikkelaars!
Playerunknown's Battlegrounds
Ook breekt de Survivor Pass 4 aan, Aftermath. De manier om Playerunknown’s Battlegrounds Erangel te ontdekken op een heel nieuw niveau. Spaar nieuwe skins en spullen en leer zo de geschiedenis en het ‘nu’ kennen van de map.
Verder zijn er de standaard nerfs en buffs van wapens en wagens. Wil je deze helemaal lezen dan kan je het vinden op de website van Playerunknown’s Battlegrounds. Wel zijn er een aantal interessante nieuwtjes bijgekomen. Zo heb je een “auto-run” optie in voertuigen. Dit maakt dat je voertuig automatisch gas blijft geven. Handig als je even iets wilt eten of drinken zodat je langer kan blijven spelen. Vind je het altijd te stil in auto’s? Geen paniek, je kan nu radio luisteren in voertuigen! Super handig om te horen of je beschoten wordt. Wat we tot slot eruit vonden springen is de auto lock van de BRDM-2. Wanneer je er in zit kunnen alleen teamgenoten in het voertuig stappen.
Playerunknown's Battlegrounds
Wat ook tof is, is dat je vijanden nu om de tuin kan leiden met de Turntable! Een platenspeler die je aan kan zetten en wat alle spelers in de buurt kunnen horen. De Turntable’s kunnen gevonden worden door heel de Erangel map. Zet hem aan en gebruik hem om spelers te lokken. De muziek stopt na één nummer en de Turntable kan ook vernietigd worden. Druk op de use-key wanneer je er naar kijkt en geniet van gezellige deuntjes!
Patch 41 is live op de PC. Voor alle console Playerunknown’s Battlegrounds spelers komt de update aan het einde van de zomer.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →